Afla unde esti acum in online si cum iti poti imbunatati actiunile de marketing pentru a castiga mai multi clienti.

Facem un AUDIT complet al prezentei tale online, de la A la Z si venim cu recomandari concrete pe care poti sa le aplici imediat. Totul GRATUIT.

Am ajutat zeci de start-up-uri, companii medii si mari sa isi creasca vanzarile si sa isi indeplineasca obiectivele, eficientizand costurile de promovare

Care este motivul pentru care esti aici acum?

Daca esti propriul tau manager de marketing si te regasesti in oricare dintre situatiile de mai sus, atunci esti in locul potrivit.

Noi iti facem GRATUIT un AUDIT complet al prezentei tale online si te ajutam sa iti dai seama unde gresesti si unde poti imbunatati, ca sa iti cresti vanzarile.

Conform EUROSTAT, in Romania in 2019 s-au facut vanzari de peste 4.3 miliarde de euro in mediul online, iar asta inseamna doar 8% din total retail la nivel national. Ce inseamna asta?

De ce nu a functionat pana acum marketingul online pentru afacerea ta?

Este cu adevarat greu sa incepi sa faci lucrurile corect si profitabil daca nu stii clar care este stadiul in care esti acum in promovarea online si ce ar trebui sa faci ca sa iti cresti vanzarile si sa castigi inapoi chiar si inzecit fiecare leu pe care il investesti in promovare.

Ce iti oferim mai exact?

Iti oferim GRATUIT un audit complet al prezentei tale online, care include urmatoarele sectiuni:

Vom analiza:

Care este valoare reala a ceea ce primesti?

Auditul de marketing este primordial in activitatea noastra atunci cand incepem sa lucram cu un client nou. Costul unui audit este de 150 EUR. Tu il primesti acum GRATUIT!

De ce vrem noi sa te ajutam gratuit?

Poate te gandesti ca avem ceva de ascuns sau de castigat de iti oferim atatea lucruri valoroase in mod complet gratuit, fara nicio obligatie de orice fel. Adevarul este ca avem intr-adevar de castigat.

Castigam:

Vezi tu, noua ne plac colaborarile de tip win-win. In acest fel iti oferim valoare si primim si noi la randul nostru valoare. Ce zici, te bagi?

Ce trebuie sa faci ca sa primesti acest audit?