Descopera cum sa incepi cu succes SINGUR promovarea online a Start-up-ului tau, fara sa mai pierzi timp pretios si o gramada de bani!

Te invitam la o discutie video de 1 ora, in care te cunoastem, te ascultam si te ajutam sa faci pasii CORECTI catre obtinerea primilor tai clienti online!

Am ajutat zeci de start-up-uri in situatia ta sa isi creeze de la ZERO o prezenta puternica in mediul online si sa castige primii clienti.

Hai sa facem un exercitiu.
Raspunde la intrebarea:
De ce te afli cu adevarat aici?

Daca te regasesti in oricare dintre situatiile de mai sus, esti exact in locul care trebuie. Suntem aici sa te aducem pe calea cea buna!

Felicitari! Ai unul dintre cele 135.532 start-up-uri infiintate in Romania in ultimul an

Sunt peste 135.532 de start-up-uri infiintate in Romania in fiecare an. Dintre acestea, cateva zeci de mii sunt cu siguranta in acelasi domeniu ca si al tau, iar cateva sute sunt probabil in acelasi oras ca si al tau. Toate sunt online. Cum faci sa te diferentiezi de toti ceilalti, cu ajutorul marketingului online?

Noi iti putem oferi in 60 de minute informatiile de care ai nevoie pentru un START corect si profitabil in promovarea online a business-ului tau!

De ce nu functioneaza promovarea online atunci cand o faci singur?

Atunci cand esti la inceput, esti bombardat de oferte, tutoriale si articole scrise de specialisti in domeniul marketingului online, care iti promit rezultate incredibile, dar care nu functioneaza de fiecare data pentru tine, atunci cand incerci sa le aplici.

De ce?

Cu ce te ajutam de fapt?

Care este valoarea reala a ceea ce iti oferim?

Total: 180 EUR. Tu primesti totul GRATUIT

De ce vrem noi sa te ajutam gratuit?

Poate te gandesti ca avem ceva de ascuns sau de castigat de iti oferim atatea lucruri valoroase in mod complet gratuit, fara nicio obligatie de orice fel. Adevarul este ca avem intr-adevar de castigat.

Castigam:

Vezi tu, noua ne plac colaborarile de tip win-win. In acest fel iti oferim valoare si primim si noi la randul nostru valoare. Ce zici, te bagi?

Ce trebuie sa faci mai exact?