Prima Agentie de Marketing Emotional din Romania

Cine suntem?

„Suntem o echipa tanara, energica si entuziasta…etc” – probabil te-ai saturat sa citesti asta peste tot. Si nu te condamnam. Toate echipele sunt astazi tinere, entuziaste si energice, trase parca la indigo. 

Ce avem noi special?

Raspunsul serios este: EVO Advertising s-a nascut din dorinta de a aduce o schimbare in modul in care antreprenorii locali privesc si se folosesc de marketingul digital. Facem asta prin campanii online cu adevarat eficiente, prin texte si site-uri care vand, prin flexibilitate si, mai ales, prin atentia deosebita pe care ti-o acordam.

Cu alte cuvinte, am vazut cat de fain este marketingul digital si cat de mare este potentialul de promovare in acest mediu si am decis sa nu mai stam degeaba in timp ce tu pierzi timp si bani cu strategii si actiuni de marketing ineficiente. Si DA. Ne folosim de emotii pentru a-ti creste afacerea intr-un mod sustenabil, facandu-i pe clientii tai nu doar sa cumpere de la tine, ci sa te iubeasca si sa iti ramana alaturi pe termen lung!

Misiunea noastra

Misiunea noastra este deci sa te ajutam sa nu mai pierzi timp si sa nu mai arunci bani pe reclame
care nu iti aduc rezultate. Pentru asta intelegem cat de important este sa iti cunoastem cat mai bine
business-ul si nevoile, sa ne adaptam dorintelor tale si sa cream strategii cu adevarat eficiente care
sa te ajute sa cresti sustenabil.

Ce ne inspira si ce ne motiveaza?

La EVO ne ghidam intreaga activitate dupa 3 valori, fara de care, credem noi, nu ar fi posibila o colaborare reciproc avantajoasa cu clientii nostri. Aceste valori sunt:

Pe langa aceste 3 principii, ne mai defineste FLEXIBILITATEA si ATENTIA acordata fiecarui client in parte, pe care le consideram esentiale, mai ales atunci cand incepem o colaborare noua.

De asemenea, ne plac relatiile de lunga durata. Consideram SUSTENABILITATEA un punct forte al relatiilor noastre de business.

Alte lucruri despre noi...

Suntem creativi: ne place sa scriem, sa gandim campanii si povesti, sa inovam.

Suntem analitici: vom analiza foarte bine piata, clientii si business-ul tau, precum si evolutia acestora, inainte si pe tot parcursul colaborarii.

Suntem buni strategi: ne place sa construim strategii de marketing care sa aduca rezultate reale, in functie de obiectivele tale de business.

Ne plac provocarile: indiferent de business, vom gasi cu siguranta reteta care va duce catre indeplinirea obiectivelor tale. Punem la bataie experienta echipei noastre, o colectie de instrumente de marketing si analiza dintre cele mai noi si o tona de pasiune pentru performanta si rezultate.

Cum functioneaza colaborarea cu noi daca esti client nou?

Vorbim, vorbim, vorbim: ne place sa vorbim, sa iti ascultam povestea si sa iti intelegem cat mai bine nevoile si provocarile. Doar asa vom putea sa transformam business-ul tau intr-o poveste de succes.

Analizam: dupa ce ne asiguram ca am inteles foarte bine ce iti doresti de la noi, ne apucam de analizat. Analizam prezenta ta online de pana acum (daca exista), campaniile pe care le-ai facut pana acum (daca ai facut), piata in care activezi sau vrei sa activezi, clientul tau ideal si cele mai bune canale de promovare pentru tine.

Strategie: acum ca stim totul despre tine si business-ul tau, ne apucam de partea noastra preferata – strategia de marketing online cu ajutorul careia iti vom creste business-ul.

Ne apucam de treaba: odata ce avem strategia pusa la punct si aprobarea din partea ta, ne apucam de treaba. Optimizam ce avem de optimizat, implementam ce avem de implementat si incepem sa derulam campaniile acelea cu adevarat eficiente despre care iti tot vorbim, pe canalele cele mai potrivite pentru tine.

Masuram, masuram, masuram: partea de masurare a rezultatelor este una dintre cele mai importante la EVO. Asa ne dam seama ce anume functioneaza pentru tine si ce putem optimiza, ca sa functioneze si mai bine.

Optimizam, optimizam, optimizam: la EVO nu ne oprim din optimizat pana nu gasim reteta perfecta pentru tine.

Iti livram rezultatele mult asteptate: la finalul procesului TU esti fericit pentru ca ai rezultatele mult asteptate, iar noi suntem fericiti pentru ca am mai adaugat inca un business crescut cu succes pe lista noastra.

Trebuie sa lucrezi cu noi daca...

Despre fondator

Sunt Elena, am 27 de ani si de aproape 4 ani livrez rezultate prin campanii de marketing online eficiente.

 In aproape 4 ani de experienta in marketing digital am lucrat cu zeci de companii mari, medii si mici si pana la start-up-uri, care fac obiectul unui mix frumos de domenii de activitate, de la beauty, la constructii, online coaching, mobilier, fitness si wellness si multe altele. Colaborarea cu business-uri atat de diferite ca si dimensiune, nevoi si obiective reprezinta principalul meu atuu. Indiferent de industria ta si de ceea ce vrei sa obtii prin marketing digital, cu siguranta te pot ajuta sa te promovezi eficient in mediul online.

 Despre mine mai trebuie sa stii ca am terminat cursurile Facultatii de Marketing din cadrul ASE Bucuresti, loc unde m-am si indragostit de marketingul digital. Dupa cativa ani de jonglat cu diverse joburi prin multinationale sau companii locale in perioada facultatii, timp in care am capatat experienta in vanzari, finante si marketing, m-am decis sa iau calea antreprenoriatului pentru a face lumea mai buna prin marketing digital si asta fac cu succes din acel moment.

 Astazi conduc EVO Advertising, o agentie de marketing digital axata in primul rand pe rezultate.

Pana la 27 de ani am invatat cateva lectii importante, atat despre marketing, cat si despre antreprenoriat. Poate cea mai importanta dintre ele este ca atunci cand exista pasiune pentru domeniul pe care ti-l alegi, nimic nu te poate opri. La fel de importante sunt si integritatea, seriozitatea si sustenabilitatea parteneriatelor pe care le legi.

 In timpul liber sunt pasionata de oameni, sport si psihologie si toate acestea la un loc ma fac marketerul care abia asteapta sa te cunoasca si sa te ajute sa iti cresti business-ul.