Te ajutam sa ai mai multi clienti si sa castigi chiar si inzecit bugetul pe care il investesti in marketing prin idei fresh si actuale, adaptate business-ului tau.

Analiza si cercetare

„Amazing things will happen when you listen to the customer.” (Jonathan Midenhall)

Fie ca esti la inceput de drum si nu ai inca o prezenta online consolidata, sau deja comunici online cu clientii tai, primul pas in colaborarea cu noi este Auditul, care consta in:
Acest pas ne va ajuta sa te intelegem mai bine si sa te ajutam sa transformi viziunea ta in realitate, dar cu rezultate reale.

Strategie de marketing online

„He who fails to plan is planning to fail.” (Sir Winston Churchill

In marketing online, ca si in viata de altfel, indiferent de ceea ce faci acum, trebuie sa stii ce urmeaza sa faci in continuare, pentru a-ti indeplini obiectivele. In formularea strategiei de marketing online vom puncta impreuna urmatoarele aspecte:

Acest pas ne va ajuta sa stim intotdeauna ce urmeaza sa facem, dupa fiecare actiune de promovare online pe care o executam impreuna.

Copywriting

„The written word is the strongest source of power in the entire Universe.” (Gary Halbert)

Cuvintele sunt cele care te determina pe tine sa citesti aceste randuri. Tot cuvintele sunt cele care ii determina pe clientii tai sa cumpere de la tine. Prin serviciile de copywriting, te ajutam spui intr-un mod cat mai convingator povestea ta lumii, prin:

Impreuna, putem face povestea ta auzita de catre exact oamenii care trebuie.

Content writing

„Content marketing is a long term relationship. It’s not a one night stand.”

Nu multi sunt cei care cunosc care este diferenta intre copywriting si content writing. Uneori si colegii nostri din industrie mai confunda termenii. Daca copywriting-ul este cu si pentru vanzare, content writing-ul este cel care aduce valoare prezentei tale online. Cum?
Prin:

Acest pas ne va ajuta sa stim intotdeauna ce urmeaza sa facem, dupa fiecare actiune de promovare online pe care o executam impreuna.

Publicitate online

„Social Media reaches farther than we can physically reach with advertising” (Tony Clark)

Inca iti setezi singur reclamele si nu intelegi de ce acestea nu iti aduc rezultate? Pentru ca promovarea pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, este mult mai complexa decat vezi in tutoriale pe YouTube sau in articole de blog. Regulile se schimba constant, iar noi suntem mereu la curent cu ele. Te ajutam cu:

Ne concentram toate resursele pe optimizarea reclamelor astfel incat sa iti aducem inapoi inzecit banii investiti in campaniile tale.

Administrare Social Media

„Content is fire, social media is gasoline.” (Jay Baer)

Prezenta afacerii tale in mediul online, si mai exact pe canalele de social media unde isi petrec timpul clientii tai, va tine loc de „carte de vizita”. Cu cat este totul cat mai aranjat, cat mai elegant, cat mai relevant si cat mai optimizat, cu atat sansele ca oamenii sa isi doreasca sa te urmareasca vor creste.
Serviciile de Administrare Social Media constau in:

Daca putem pune sub fiecare serviciu buton call-to action care sa duca catre formularul de contact este super.

Servicii de Web Design

Voi ati cerut, noi am oferit. Duo Design Advertising este furnizorul nostru de servicii de Web Design, cu peste 12 ani de experienta in domeniu si sute de proiecte de succes livrate. Cu ajutorul lor iti livram site-uri de prezentare care spun cel mai bine povestea ta publicului, magazine online si pagini de vanzare care cu adevarat vand.

Servicii de Graphic Design si Editare Video

Intr-o lume online extrem de aglomerata, noi te ajutam sa atragi atentia oamenilor care conteaza. Facem asta prin graphic design si servicii de editare video profesionale, furnizate de colegii nostri de la PixelDot.ro, care au o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu si proiecte remarcabile la activ. Te ajutam cu: design bannere de orice tip, logo, elemente de identitate vizuala (carti de vizita, brosuri, cataloage, pagini cu antet) dar si cu video-uri care sa iti creasca vanzarile.

Servicii SEO

Multi au auzit de el, putini stiu cum sa il faca. Noi suntem printre putinii care chiar stiu cum sa iti optimizeze site-ul astfel incat sa ajungi in primele rezultate pe Google. Facem asta atat on page, prin optimizarea continutului si meta titluri si descrieri relevante, cat si la nivel tehnic avansat.