Termeni si conditii

EVO ADVERTISING acorda o atentie deosebita bunei relationari cu clientii, potentialii clienti si vizitatorii platformelor noastre digitale, de aceea, lucram permanent la imbunatatirea serviciilor si activitatilor pe care le desfasuram, precum si la conturarea de parteneriate durabile cu fiecare client in parte.

Prin intermediul prezentului document, ne luam angajamentul de a expune si explica intr-un mod transparent termenii si conditiile aplicative in procesul de utilizare a website-ului www.evoads.ro.

CE SERVICII OFERIM?

Website-ul www.evoads.ro este o platforma online cu specific informativ, prin care orice utilizator, vizitator, client sau potential client, poate obtine informatii despre companie, serviciile prestate de companie si poate solicita oferta de servicii din partea EVO Advertising.

Scopul principal al serviciilor pe care le oferim este acela a ajuta companiile din Romania sa isi imbunatateasca prezenta online prin intermediul tehnicilor de marketing digital. Ne adresam atat companiilor dezvoltate, cat si celor medii sau la inceput de drum.

DREPTURILE NOASTRE

Acest website apartine companiei EVO ADVERTISING S.R.L., cu sediul social in Bucuresti Sectorul 3, Aleea Barajul Lotru Nr. 11, Parter, CAM.1, Bloc M4A1, nr. Inregistrare J40/3813/21.03.2019, cod fiscal 40825937.

Toate aspectele ce tin de continutul text sau grafic, marca, design, slogan si alte materiale de natura promotionala sau comerciala (fotografii, video-uri, bannere, brosuri, materiale informative), ce pot fi regasite pe acest website sunt detinute exclusiv in proprietatea EVO ADVERTISING S.R.L. si sunt protejate de drepturile ce ni se cuvin, in conformitate cu legislatia existenta in vigoare: drepturi de autor, dreptul la propria imagine si dreptul la proprietate intelectuala.

Orice reproducere, in maniera digitala, grafica sau pe hartie, a oricarui element existent pe website-ul www.evoads.ro, ce are ca scop utilizarea acestora in scop comercial, publicitar sau in oricare alt scop care contravine reglementarilor legale privind proprietatea individuala, este strict interzisa. Doar noi, EVO ADVERTISING S.R.L, putem autoriza reproducerea anumitor materiale existente pe site, doar daca acestea urmeaza a fi utilizate in scop exclusiv personal si doar cu consintamantul administratorilor acestui website.

Domeniul www.evoads.ro este detinut si administrat exclusiv de EVO ADVERTISING S.R.L, fiind protejat, conform legislatiei privind domeniile.

De asemenea, este interzisa reproducerea partiala sau integrala a acestui website, fara acordul in prealabil si scris al EVO ADVERTISING S.R.L.

EVO ADVERTISING isi rezerva dreptul de a face orice modificari in continutul, designul si modul de functionare a website-ului fara a avea obligatia de a anunta utilizatorii despre acestea. In plus, EVO ADVERTISING poate oricand suspenda, modifica sau intrerupe prestarea serviciilor disponibile prin intermediul acestui website, fara a avea obligatia de a transmite o notificare utilizatorilor despre aceste aspecte.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

EVO ADVERTISING S.R.L este operator autorizat de prelucrare a datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale europene, certificand respectarea drepturilor conferite de GDPR privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

EVO ADVERTISING este raspunzatoare pentru colectarea, stocarea si procesarea datelor tale personale si isi ia angajamentul de a respecta confidentialitatea tuturor informatiilor stocate.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati Politica de confidentialitate EVO Advertising.

LIMITAREA RASPUNDERII

Serverul pe care este gazduit prezentul website se afla sub administrarea unei terte companii. De aceea, EVO ADVERTISING nu isi asuma raspunderea si nu poate fi gasita raspunzatoare in eventualitatea in care utilizatorii vor intampina diverse dificultati in accesarea site-ului, sau pentru diverse erori aparute pe website, provocate exclusiv de defectiuni ale server-ului.

De asemenea, este posibil ca, la o anumita perioada de timp, sa fie efectuate lucrari de administrare si mentenanta ale serverului, sau actualizarea acestuia cu diverse setari, cerinte sau modificari. EVO ADVERTISING nu poate fi considerata raspunzatoare pentru niciuna dintre situatiile mentionate mai sus si nici pentru oricare alta situatie a carei cauza este externa si nu poate fi controlata de compania EVO ADVERTISING.

In cazul in care utilizatorul intampina dificultati in accesarea website-ului, ce tin de utilizarea anumitor browsere de internet, EVO ADVERTISING nu poate fi gasita raspunzatoare pentru acestea, intrucat cauzele vor sta sub administrarea unei terte parti.

LINK-URI IN SITE

Site-ul www.evoads.ro poate contine link-uri catre alte platforme digitale, cum ar fi retele sociale, sau parteneri externi ai companiei. EVO ADVERTISING nu este raspunzatoare pentru nicio defectiune tehnica sau eroare intampinata de catre utilizator in urma accesarii link-urilor catre platformele digitale externe. Pentru a fi protejat, va invitam sa accesati si consultati Termenii si Conditiile oricarui site extern pe care il accesati pornind din platforma noastra online.

LITIGII

In momentul accesarii acestui website, utilizatorul accepta si isi asuma integral termenii si conditiile de utilizare ale acestuia, descrise in prezentul document, precum si consecintele individuale generate de efectuarea eventualelor actiuni pe acest website.

Atat drepturile si obligatiile administratorului acestui website, cat si drepturile si obligatiile detinute de vizitatorii acestuia sunt prevazute si conforme cu legislatia existenta in vigoare in Romania.

Orice neintelegeri sau litigii ce pot aparea in ceea ce priveste continutul, accesul, scopul sau functionalitatile acestui website, vor fi guvernate de legea romana. In conditiile aparitiei acestor neintelegeri intre utilizator si companie, acestea vor fi gestionate si solutionate, fie pe cale amiabila, daca acest lucru este posibil, fie in instanta, conform legislatiei in vigoare.

DISPOZITII FINALE

Informatiile expuse prin intermediul acestui website au caracter pur informativ, neputand fi considerate actiuni de ofertare sau contractare. Nicio actiune intreprinsa de utilizator pe acest website nu poate da nastere, fara consintamantul obtinut in prealabil din partea acestuia, la obligatii de natura contractuala.

EVO ADVERTISING isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile acestui website, fara a avea obligatia de a transmite notificari catre utilizatorii existenti ai acestuia. Eventualele modificari vor avea ca principal scop imbunatirea serviciilor noastre, a modalitatilor de relationare si functionare a site-ului, precum si a experientei online a utilizatorilor. In acest sens, va invitam sa consultati periodic prezentul document, pentru a ramane la curent cu cele mai noi actualizari.

CONTACTATI-NE!

Daca aveti observatii, sugestii, sesizari sau intrebari legate de continutul acestei pagini, de procesul de functionare a site-ului sau de serviciile pe care vi le punem la dispozitie prin intermediul platformei noastre digitale, va invitam sa ne contactati fie la numarul de telefon 0799.964.261 fie la adresa de e-mail contact@evoads.ro. De asemenea, ne puteti transmite si solicitari scrise, la adresa Aleea Barajul Lotru Nr. 11, Parter, CAM.1, Bloc M4A1, Bucuresti, Sectorul 3.